Fra OFA-info 10/2016

Fra OFA-info 10/2016

OFA-info informerer medlemmer og fiskeinteresserte om administrasjonens arbeid og virksomhet. Etter å ha lest den siste utgaven (nr 10/2015) foreslås herved at Oslomarka Fiske Administrasjon (OFA) skifter navn til Oslomarka Akvarieforening Forening (OAF). Den nye tittelen vil i langt større grad reflektere bedriftens interessefelt og fokus. (og rent praktisk vil navnendringen fra OFA til OAF trolig ha minimal betydning)

I OFA-info nr 10 er det 36 bilder. 34 av disse er fra arbeidet med byggingen av et nytt settefiskanlegg.

Ett eneste bilde er ofret fiskesesongen i Marka, et avsnitt på 169 ord som utgjør 3,6 % av teksten og hvor 1/3 omhandler en canadarøye tatt i Lutvann oppunder jul.

Av infoskrivets 4635 ord omhandler 2639 det nye settefiskanleggets tekniske installasjoner. Beskrivelser rundt montering av kar og diverse dupeditter utgjør basis i teksten. Akerselva omtales i 1485 ord. 1249 av disse brukes til redegjøre og forsvare utsettingene av de titusner laks og sjøørretunger OFA har satt ut de siste årene kloringen. Årets krepsesong i Marka er ene og alene viet Akerselva og betraktniger rundt  vellykketheten av OFAs overføring av flere hundre kreps fra Maridalsvannet.

Medlemsbladets siste nummer for 2015 bekrefter nok en gang OFAs akvariefokus. Hva som skjer i Marka virker minimalt interessant. Da det er dette som bør dannet grunnet for hele organisasjonens virke, minner utviklingen om den musikkinteresserte som gradvis blir så opptatt av å gjøre stereoanlegget sitt optimalt, at musikkinteressen fader over i noe som ikke lenger handler om musikk men elektronikk.

les OFA-info nr 10 her:

http://www.ofa.no/ArtiklerHovedside/TabId/178/ArtMID/624/ArticleID/361/OFA-info-nr-10-2015.aspx

(Opplslagsbildet hentet fra siste nr av OFA-info)

LN

Stikkord: , , , , , , ,