BESTILL FOREDRAG

ØRRETENS NORGESHISTORIE

bokomslag ørretkveld– «Det er skrevet hundrevis av bøker og titusenvis av artikler om ørret og ørretfiske, men sjelden har litteratur om Norges mest populære fisk fengslet mer og truffet bedre blink enn det Lars Nilssen gjør i «Ørret». Nilssen mener mye om masse, og han formidler både egne meninger, personlige erfaringer og historiske hendelser på en eventyrlig god måte” – Fra Endre Hopland sin anmeldelse i Hooked.no.

Foredragskvelden er basert på boka

Klikk på bildet for mer informasjon om foredraget.

Bestill/be om pris på dette foredraget

 

CATCH & RELEASE – VEIEN TIL ØRRETMEKKA?

Det er 13 år siden 26 ørreter i elva Hemsila ble radiomerket og peilet  fram til juli 2011. Formålet med forskningsprosjektet var å studere konsekvensene av fang & slipp og følge sesongvariasjonene i ørretenes vandringer. Konklusjonene var oppsiktsvekkende og banet vei for nye fiskeregler og fangstrestriksjoner i flere av våre mest kjente ørretelver.

Men hadde medaljen en bakside som ikke kom fram på filmen om prosjektet, en side som ikke har vist seg før nå de siste årene?

Klikk på bildet for å åpne det som pdf.

Bestill/be om pris på dette foredraget

 

STORØRRETDAGER

Stor ørret – liten flue

”Noen ganger i livet møter du personer eller opplever noe som kan bety et kvantesprang i livet ditt.”
I dette foredraget forteller Lars Nilssen sin personlige historie om hvem og hva som forvandlet han fra romantisk skogfisker til bevisst storørretjeger.

Bestill/be om pris på dette foredraget

 

PÅ RETT STED TIL RETT TID
En vis mann uttalte en gang at fluefiske består av 80 % venting og leting, 10 % aktivt fiske og 10 % frustrasjon over hvor mye tid en bruker over noe som i bunn og grunn er fullstendig meningsløst.
Dette foredraget handler om det mest basale ved fluefiskets gleder:
Å være på rett sted til rett tid.
Gjennom eksempler og historier fra mange av verdens beste ørretdestinasjoner belyser Nilssen temaet på en humoristisk og lærerik måte. Ikke for at du skal spare tid og bli mer effektiv, for da bør du finne på noe annet her i i livet en å fiske med flue, men fordi det finnes noen grunnleggende parametere det kan være verdt å kjenne om du skal treffe…

Bestill/be om pris på dette foredraget

 

SKOGØRRETDAGER
I 35 år har Lars Nilssen brukt store deler av sin fisketid i skogstraktene rundt Oslo.
I dette foredraget tar han for seg insektsklekkinger og de beste fisketidene i skogens stille vann og deler sine erfaringer om alt fra myggfiske tidlig i mai til lurefiske etter stor ørreter i slutten av oktober.

Bestill/be om pris på dette foredraget

 

OVER BEKKEN ETTER ØRRET
Her får du historien om tilfeldighetene som førte til LarsogLars BloggTV, en serie på snart 50 episoder som vil fortsette i 2012.
Ved å fokusere på nærområdene har vi avdekket fiskemuligheter i og rundt bynære områder, som overgår det mange betaler dyrt for å oppleve LangtVekkiStan.
Hvordan jobber vi ?
Hvorfor har vi en tendens til å ha hellet med oss støtt og stadig?

Bestill/be om pris på dette foredraget

 

HELAFTEN MED LARS OG LARS

En kveld med filmklipp, bakomhistorier og anekdoter fra 14 sesonger ”Lars og Lars” på VGTV, de 21 programmene i NRK- serien ”På fisketur med Bård og Lars” og fra fluefisketrilogien ”Tørrfluelandet”.

Fyll ut skjema for bestilling/prisforespørsel: