Først da jeg fikk lirket den inn i hoven skjønte jeg at  dette var den største ørreten jeg noen sinne hadde hatt i hovmaskene ...

Først da jeg fikk lirket den inn i hoven skjønte jeg at dette var den største ørreten jeg noen sinne hadde hatt i hovmaskene …

Ørret på fem kilo i Nordmarka: Det er ikke første gangen det har skjedd, men en ting er å se bilder av rappalafanget storing fra Katnosa eller Hakkloa på web, noe annet er det å se fisken selv  – for derretter å hove den, måle den og sette den tilbake!

Jeg har ikke for vane å løfte på gytefisken som jeg hver høst bivåner i mange av bekkene som renner ut i de vannene jeg fisker mye, men akkurat denne bare måtte jeg ta en nærmere titt på !

Se episoden her:

http://www.vgtv.no/#!/video/121339/lars-og-lars-fanger-kjempeoerret-i-nordmarka

Stikkord: , , , , , ,