LAKS, JUKS OG FANTERI

Vi har ikke tall på  hvor mange spørsmål og kommentarer vi har fått etter de to Laksejukse-episodene på VGTV fra Lakselv.

Herved svares på det de fleste har lurt på:

Bortsett fra  laks har vi ikke jukset med noen annen art utenom en gang, på annen måte enn å komprimere tiden, som for eksempel å klippe ned tre døgn  på Smøla eller fire dagers dorging på Kvesjøen til tre seks-minutters episoder av bloggTV.

Til gjengjeld har vi jukset hver eneste gang vi har vært i nærheten av laks, noe vi trolig vil måtte fortsette med, med mindre noen inviterer oss til et kanonsted i 2013, med fri tilgang til fiske når vannstanden er riktig, og det går ny laks på elva 🙂

Å ta over en  annens fisk etter at han har kroket den, eller hekte en medbragt på kroken for å late som den er vår, eller få fetere bilder, er jo bare trist …

Nilssen

 

Stikkord: , , ,