Årets første Lars og Lars temakveld 10. mars vender fokus mot stillevannsfiske.

Det finnes knapt gode ørretelver sør for Namsos, som ikke er behørig omtalt eller blåst gjennom filmer og fiskesider på nettet. Når det kommer til stille vann derimot …

Det finnes hundrevis av sjøer, tjern og vann med flott ørret som knapt er fisket, filmet eller beskrevet. Denne første kvelden i kjeller-Reviret, er det disse som står på dagsorden. Ikke hvor og hvilke, men når og hvordan.

På midten av 1990-tallet kom Alf Rønneberg med boka ”Fluefiske på skogens stille vann”. Han var den første som tok imitasjonsfiske på stille vann på alvor. Denne kvelden går vi i hans fotspor: en nysgjerrighet og oppdagerglede som dessverre forsvant så altfor fort. Alf døde våren 1997 – for 25 år siden.

Årets første Lars og Lars kveld i Reviret er flyttet fra toppetasjen på hotellet til kjelleren hos Revirbutikken vis a vis. Det blir foredrag, filmklipp, mer tid til mingling og løsere snipp enn det vi har pleid å ha på  tidligere

For mer info og kjøp av billetter:

https://www.revir.no/blogs/nyheter-og-artikler/stille-vann-lars-og-lars-i-reviret-1-2022

Stikkord: , , , ,