Før påske fikk Lenth en halvmeter lang ørret i Frognerparken; en slank lang fisk, som enten var gammel, «vintertynn», et resultat av for mange individer i forhold til mattilgangen, eller en som slet med psykiske etterskader etter å ha vært på krok tidligere. For det hadde den vært. For et par dager siden fikk vi en mail fra Halvor Klareng, som hadde vært i kontakt med den samme ørreten under en myggklekking i juni i fjor. Da var fasongen en ganske annen:

Myggfisken til Halvor Klareng fra juni 2018

Lenth sin fisk fra 5. april i år

Prikkemønsteret på gjellelokkene til ørreten er det samme hele livet. Sammenliknes mønsteret på Lenth sin fisk med den Halvor tok i fjor, er det ingen tvil: Fisken er den samme:

April 2019

Juni 2018

Setter du tilbake ørreter du kanskje vil få igjen: Ta bilde av hodet enten gfra høyre eller venstre og dyr har et verktøy som er 100 % sikkert.

Stikkord: , , , , ,