Under overskriften BENSIN PÅ BÅLET? innleder Aslak Berge i bransjebladet I-LAKS sin anmeldelse av Lenth sin nye roman med setningen:  «Oppdrettshatet har kommet i stive permer. I Lars Lenths «Brødrene Vega»«.

Deretter går det slag i slag, både under og over beltestedet. Berge fekter heftig med sløyekniven og er forferdelig sint. Men: «Lars Lenth scorer en stjerne, alternativt gullfisk i margen, for å nevne «bransjebladet iLaks» i boken»

Lenth er selvsagt dypt såret over at en av oppdrettsbransjens viktigste organer ikke omfavner Brødrene Vega, at de bare fant en liten ting de likteI en kommentar sier en tydelig skuffet forfatter:

«Det var trist. Jeg hadde forventet at han skulle elske boka. Neste gang blir det skrivekurs.»

Les forsøket på å sløye Lenth her:

http://www.ilaks.no/bensin-pa-balet/

 

Stikkord: , , , , ,