LENTH FLYKTER TIL CUBA. DVD-PREMIEREN UTSATT TIL TORSDAG 14. MARS

Etter forrige vinters opphold i Austarlia har Lenth utviklet kuldeallergi. Tette bihuler, generell depresjon, blek hud og kvise på nesa gjør det vanskelig for han å leve opp til imaget fra filmen «Only the river knows«, som hadde premiere i begynnelsen av desember.  Mannen gjør ikke annet enn å fable om bonefish, tarpon og permit  fra morgen til kveld, edru som full, i våken tilstand som i søvne.

Om tilbudet fra Fidel Castro om  å lære hans sønnesønn moderne fluefiske i saltvann er juks eller fanteri, eller bare en unnskyldning for å komme seg unna den fantastiske vinteren, som hjemsøker oss på Østlandet for tiden , vites ikke.

Men Lenth stikker!

Søndag reiser han til Cuba og blir borte i 14 dager. Det ryktes at han atter en gang skal hooke opp med sin nye fiske/ filmekompis, den unge svenske killen bak den episke fluefiskefilmen som allerede er nevnt, og det er ingen umulighet at hans største opplevelser på øya han alltid har hatt et ønske om å besøke,

will be seen on LarsogLarsBloggTV på VGTV i mai.

Oslopremieren på DVDen: «LARS&LARS 2», som også inneholder «Catch & Release – veien til  ørretmekka?» blir dermed utsatt til torsdag 14. mars

Hvor arrangementet vil finne sted er ennå uvisst. I tillegg til klipp fra DVD-en og vinnerfilmen fra Gullkroken 2012, blir det forhåpentligvis også klipp fra en nøttebrun Lenth i kamp med en fisk han alltid har drømt om – den mystiskeog umulige Permiten – med eller uten Fidel i bakgrunnen.

Stikkord: , , , , ,