FISHSPOT KLINER TIL

Fishspot  lanserte i går nye nettsider. Østerdalen satser med dette på å bli den ledende innlandsfiskedestinasjonen i landet. Foreløpig finnes siden på fire språk. Før våren foreligger den på ytterligere tre. Ingen tvil om at det er utlendingene det satses på. Så har også Østerdølene både harr og gjedde å by på (i tillegg til ørret), noe fiskerne på kontinentet digger.

Fishspot ble startet i 2010 med utgangspunkt i Tynset-regionen. I  løpet av tre år har det blitt den overlegent mest proffe kanalen for sportsfiskturisme som vare i hele Norge. Fra å være et Nord-Østerdalsk fiskeprosjekt er nå også fiskerettighetshavere i Åmot, Trysil og Engerdal blitt en del av Fishspot , og prosjektet er  støttet av både Hedmark Fylkeskommune og Fylkesmannen i Hedmark.

Fishspot-land er delt inn i regioner: fra fluefiskesoner med sterke fangstbegrensninger til steder der alle kan fiske med hva de måtte ønske (dog med unntak av  garn, dynamitt, oter og sement).

Sjekk de nye sidene http://fishspot.no/

 

 

 

Stikkord: , , , , ,