BADING I DRIKKEVANNSKILDEN

 

Hva er det vi har gjort?

Med våre BloggTV innslag fra Maridalsvannet ville vi sette søkelyset på det utdaterte forbudet mot fisking i både dette vannet og en rekke andre bynære sjøer og tjern.

Vi ante ikke konsekvensene. Vi har skapt et monster.

Dette er helt ute av kontroll.

Jeg har dårlig samvittighet. Det er klart jeg har dårlig samvittighet.

Én ting er at Nilssen, som har levd et langt liv på samfunnets skyggeside, omsider blir innhentet av ordensmakten og tvinges til å stå til ansvar for livet han har valgt å leve.

Langt verre er det at jeg har trukket den sympatiske og uskyldsrene jazzmann Håvard Stubø ned i møkka, og at han etter å ha fått en abbor på 400 gram, med dertil påfølgende politiavhør, risikerer å sitte der med en plett på rullebladet han antakelig må leve med resten av livet.

Men det verste av alt er at det virker som om jeg har dratt i gang noe som er i ferd med å gå over alle støvleskafter. For når en svett, skitten og deprimert Linn Skåber begynner å bade i Maridalsvannet under påskudd av at hun skal begå selvmord – foreviget og formidlet til hele Norge av NRK – statskanalen – i beste sendetid, da er det på tide å revurdere hvor lurt det vi gjorde, faktisk var.

Våre uskyldige guttestreker framstår jo som bagateller sammenliknet med dette: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/671029/

Lenth