ETTERLYSNING

Aldri la fiskeutstyret ditt ligge i bilen over natta. I dag tidlig var bakruta mi knust, og hva var det eneste tjuvradden hadde fått med seg: Fiskeveska!

Fluestenger til minst 12 lapper + spyleveske og andre lett omsettelige varer (eksempelvis gassbluss og en lett zeiss-kikkert) lå igjen innhyllet i finkornet glass. Det lukter sabotasje. Kanskje er det saltindustrien som vil gi meg et pek, etter gårdsdagens blogg, som forøvrig er behørig kommentert i en mail fra en leser, som mener jeg er lurt trill rundt av pakistanske lurendreiere og alternativindustrien http://skepsis.no/?p=903http://skepsis.no/?p=903

Men muligheten for vinningstyveri er selvsagt også til stede. Så møter du en pusher i Oslo-traktene, som tilbyr godt brukte Markafluer fordelt på fire bokser, kliss nytt Sulfix fortomsmateriale i serien 3x til 6x (monofilament og fluorkarbon) en fluesnelle med solgult wf6 –snøre (loomis), negleklipper, et kinderegg med gråhvitt ristepulver (til forveksling likt forbudte narkotiske substanser), et blodig målebånd eller en fjærvekt til 1,5 kilo – ja da kliner du til vedkommende, rasker til deg chestpacken varene ligger i og løper det du kan, mens du ringer politiet (først) og meg.

Dusør utloves for tips som kan oppklare saken.

Nilssen