Himalayasalt i buken

Det er en myte at blodfersk fisk er best på smak. Ørreten blir mer velsmakende om den ligger et døgn eller to med en liten klype salt spredt i buken. Men! Salt er ikke salt!

Men glem det raffinerte blekete billigsaltet du får på Rimi og Rema. Ubleket havsalt er bedre og sunnere, men går du for gull er det Himalayasalt som gjelder: 200 millioner år gammelt og inneholder urhavets opprinnelige sammensetning, dannet ved solens tørking av urhavet.  Under dannelsen av Himalayafjellene ble saltlaget trykket ned under overflaten hvor det i dag ligger ca 500 meter ned i fjellet.

Dette fjellsaltet inneholder alle jordens 84 mineraler og sporstoffer. Det er i tråd med våre cellers sammensetning av salt, vann, mineraler og sporstoffer. Når du vipper opp en fisk fra vannet for å spise den, fortjener både du og den at den tilsettes skikkelig naturvare J

Bestill fra www.altshop.no eller på http//www.røtter.no

 

Nilssen