Wobbler Lars

Etter intens jakt med fluer i alle fasonger og størrelser uten nevneverdige resultater (heftig bris fra morgen til kveld og minimale klekkinger får ta sitt av skylden), var Lenth langt fra fiskelaus i sin jakt på Maridalsvannets fettfinnefisker.

Men bortskjemt som han er med ørret både i bykjernen og på andre av årets fisketurer, begynte desperasjonen å melde seg. Her har du episode 1 av 2 hvor han tilkalte storfiskkongen Cato Bekkevold for å få hjelp. Finnes det gjeve ørreter i vannet må da metall og plastikk gjøre susen!

Selv om Lenth ikke har tatt i en slukstang siden barndommen, er det lite å si på svingen hans (til en forandring med slukstang, ikke golfkølle) Vakkert vil noen hevde, men primært litt trist… Ingenting er perfekt her i livet – iallfall ikke når det kommer til fiske ☺

Nilssen