FISKELYKKE

Humør,utferdstrang og fiskeglede preger denne boka fra folkene bak den populære tv-serien På fisketur med Bård og . Lenth og Nilssen forteller fra 16 turer de har vært på sammen med Bård Tufte Johansen. Her er humoristiske skildringer fra USA, New Zealand, Argentina, Tobago England, Russland, Finnmark og mange andre steder. Forfatterne er pasjonerte fluefiskere, og de deler sjenerøst sine fiskefaglige tips fra ulike steder rundt om i verden. Uventede hendelser, magiske øyeblikk av pur fiskelykke og ørkesløs venting har sveiset de tre kameratene sammen, og vi får innblikk i unik fiskelidenskap. Boka tar for seg mye mer enn det vi får se på skjermen. Her er tilleggsinformasjonen, reisemål som ikke har vært vist på tv og mesterlig foto. Vi får også et glimt fra livet bak kameraet og lærer hvordan et underholdenede fiskeprogram skal bygges opp. Klikk på bildet for å lese et uttdrag fra boken.