RETT LINJE

Nå kan du se fluekastefilmen RETT LINJE på nettet.

Det tok meg over tjue år å lære å kaste med flue. Da jeg endelig behersket det, var jeg ikke stolt. Jeg var forbanna. Jeg burde nok oppsøkt en psykiater, men i stedet fikk jeg en syk idé:  Jeg ville gjøre alt som sto i min makt for å forhindre at folk skulle gå i samme fella som meg. Jeg ville lage en film om fluekasting. Jeg kunne kalt den ”Kronglete vei”, men det ble RETT LINE. Andreas Fismen i starten av filmen

Filmen er et funn for en nybegynner, en berikelse for den mer erfarne og en utfordring for de som kalles eksperter. Andreas er tilstede på en måte som er sjelden i instruksjonsfilmer; energisk, personlig og lett slentrende, og du har det faktisk svært så moro underveis. Men viktigst av alt: Du lærer mer om fluekasting enn du har gjort noen gang før. Svein Rødbergshagen

 

 

 

 

Stikkord: , , , , , ,