I etterkant av et junispinnerfall

I begynnelsen av mai ble det klart at vår viktigste samarbeidspartner gjennom flere år ikke bidrar med en eneste krone til årets sesong av Lars og Lars Blogg TV. Vi avlyste dermed første halvdel av årets sesong. men kommer tilbake på VGTV til høsten.

Ung storfisk knapt fem år gsmmel. Bye, bye …

Med amerikanske forvaltere av pengesekken hjalp det lite at den norske avdelingen av Pure Fishing-konsernet (bl.a. Hardy og ABU) kunne vise til kjempeinteresse og storomsetning. Yankeene fulgte den velkjente coronastrategien med like tiltak over hele linja. Da store deler av verdens sportsfiskende befolkning fortsatt ikke fikk lov å bevege seg utendørs, med påfølgende omsetningssvikt for konsernet, betydde dette å skru igjen alle kraner som lekket mynt til annet enn det som var strengt tatt nødvendig for å holde hjulene i gang.

Tettpålandvulgataspisendeørretgodtoverkiloen … rolig nå, la ligge nå, neste den tar er kanskje min, kanskje, kanskje, kanskje …

 

Det har vært en befriende forsommer med pure fisking, uten noe formidlingsmas. Selv har jeg spart på kronene, spist fisk til middag hver dag og knapt beveget meg nord for Nordmarka. Lenth har også vært usedvanlig stangaktiv og (som vanlig) vant han Lars og Lars interne forsommergull med ei vulgataaure på 2,4 kilo. (Islandsfisken hans over tre gjelder ikke!). Selv er jeg fornøyd med serien 1,86 1,65 og 1,53 – alle på hjemlige trakter.

På ettersommeren går vi igang med opptakene til Lars og Lars – serien «Fjordmenn 2». Oppdrettsbransjen griser til kysten vår som aldri før. Vårens groteske avsløringer av rensefiskenes skjebne druknet i virusnytt og tiltaksinfo. Vi skal gjøre vårt for at vår tids største forurenser ikke lenger skal få holde på som før.

Stikkord: , , , , , , , ,