Bekkevold leverer nok en gang på overtid.

Cato Bekkevold er tilbake. Et døgn laksefiske i Drammenselva er noe jeg verken jubler over eller har forventninger til. Men elvas framtid er inne i en omfattende prosess – noe vi kommer til å følge i kommende episoder og sesonger. Myndighetene har bestemt at gyroen skal bort fra Norge. Drammenselva har hatt gyro siden 1990 og er den desidert største vannveien som skal behandles. Hvordan vet man ennå ikke, men i de kommende fire årene skal det tas livet av så mange laks som mulig. Fisketrappa i Hellefossen er stengt inntil videre. Den skal åpnes i høst, og da står slakterne klare på andre siden.

Under vårt døgn bidro Cato med sin andel – som vanlig langt på overtid når jeg er til sette med kamera.

Episoden kan du se her:

https://www.vgtv.no/…/lars-og-lars-gir-opp-haapet-saa-skjer…

 

Stikkord: , , ,