Første episode av årets Lars og Lars Blogg TV er ute på VGTV. Etter å ha blitt flagget på vg.no under headingen: «Stuper over kanten  med hodet først», er overskriften nå skiftet til det mer politisk korrekte: «Torpedofisk». Anyway; her er linken til årets første episode:

https://www.vgtv.no/video/174971/lars-og-lars-tropiske-torpedofisker-og-eksotisk-vintersport?fbclid=IwAR1A1GDkmcuj5ioO3K49gBj_bmh9tpIZBS8dUZb1rnkvu57VdJEytzt_gRg

Opptakene til episode 2 er allerede i boks. Atter en gang prøver vi lykken i Frognerparken. I apriltriste omgivelser og fem grader i vannet gjør Håvard Stubø og Lenth et forsøk på å gjenoppleve suksessen som la grunnlaget for hele Blogg-TV konseptet som nå er inne i sin tiende sesong.

Om vi lyktes? Definitivt!

Halvmetring fra Oslo Vest på kulehodenymfe i fem graders vann

Stikkord: , , , , , , , , , , , ,