OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Desperate menn gjør desperate ting.

Det har vært en usedvanlig rar og treg sesong i skogen hvor det har vært laaangt mellom sukkerbitene, og i natt var min siste mulighet til å redde opp fadesen av et forsommerfiske nord i skogen (der det ikke pøses ut med settefisk fra et visst klekkeri i Sørkedalen).

Kl 01.03 i årets nest lyseste natt ble det plaster på et sår, som etterhvert hadde begynte å bli litt ekkelt. Jeg har hatt løft på den to ganger tidligere i år, både på maur og vårfluepuppe, men at den var  55 cm og to kilo, se det hadde jeg ikke trodd. Blant mine seks største i Nordmarka noen gang.

10 minutter senere tar bonusfisken på 1,8,  også det i en liten vik jeg har vært i kontakt med  grov ørret tidligere i år, fisk som heller ikke har villet sitte. Men det gjorde den i natt, så til de grader at jeg ikke engang forsøkte å få ut flua etter hoving. Jeg klippet heller snøret. Lot den gå med den lille caddiesen i kjeften, vel vitende om at ni av ti fisker kvitter seg med slikt i løpet av noen dager. Et drap i natten fikk holde. Ja, jeg kverka den første!

Durabelig plaskefight (ikke lett å kombinere med fotografering, men allikevel ...)

Durabelig plaskefight (ikke lett å kombinere med fotografering, men allikevel …)

54 cm lang og to kilo tung. En usedvanlig fet skogsfisk

54 cm lang og to kilo tung. En usedvanlig fet skogsfisk

Bonusfisken

Bonusfisken

 

 

Stikkord: , , , , , , , , , ,