6,2 KILO – PÅ TØRT!

 

6,2 kilos New Zealand-ørret. Villfisk? Selvsagt!

6,2 kilos New Zealand-ørret. Villfisk? Selvsagt!

I fare for å framstå som en blanding av sytende forvaltningspolitimenn og Harvest-fiskere (som ikke bryr seg om størrelsen, bare opplevelsen der ute ved vannet eller elva er fin), publiserer vi herved et blodferskt bilde av en norskfanget New Zealand-ørret tatt dagen før Petter og guttene tok gull i VM-stafetten.

Arne Vidar lurte kjempen på en tur til en av de store elvene på østkysten av Sørøya. Et eneste vak var  alt som skulle til for å gi pølsemakern los. Han visste det dreide seg om en stor fisk, men selv en fangstmann av hans kaliber fikk trolig lettere føling da 13,5 pounderen gikk opp og slurpet i seg den lille tørrflua du kan se i munnviken på fisken.

Det er tydeligvis storørret-år på New Zealand. Ryktene forteller om mye mus tidligere på sesongen. Svømmende smågnagere er som kjent mat for ørret-mons!

Vi gratulerer pølsemakeren med personlig rekord og (foreløpig) årsbeste 🙂

Stikkord: , , , ,