IKKE GLEM DE LANGTYNNE!

EN SKIKKELIG FJELLØRRET!

Det har vært mye fokus på bælfeite urbane fisker den siste tiden. Flere av våre faste lesere har lurt på hvordan det går med konkurransen om de virkelig norske ørretene, de som tross alt dominerer mange av fangstene gjennom sommeren.

Vi er så enige som det kan få blitt. Det er på tide å få fram de LangTynne, nå som desembermørket snart senker seg over landet for alvor. Fra Trond Rasmussen har vi mottat et litt trist, men for de LangTynnesForbund et meget vakkert, brev og bilde. En skikkelig flott gammel fjellaure!

Trond er herved opptatt i Forbundet og deltar (sterkt) i konkurransen om årets Langtynneste eksemplar, som har som frist til innsendte bidrag 1.desember.

“Hei! Skjebnen ville at den lengste brunørretten eg har tatt, også skulle vere den tynnaste. Den målte 50cm. (Valgte å droppe vekta, og fokusere på det positive).Tatt på makk og dupp i eit fjellvatn i Nordfjord. Den smakte forøvrig ikkje godt. Skinn og bein gjer sjeldan det… Med håp om å bli tatt med i det celebre selskap. Hilsen Trond Rasmussen”

ShareThis