BOT OG BEDRING ?

Dommen har falt. Foreleggene har havnet i postkassene til bandittene.

Lenth ble straffet med 6000,-. Håvard fikk 3500,-. Hva Cato Bekkevold  må ut med er ukjent. Han er i USA på turne med Enslaved og får ikke åpnet posten på en drøy måned. Håvard har allerede rammet inn dokumentet der hans forbrytelse beskrives slik: ”Vedkommende har fisket i Maridalsvannet 21. juni 2010 med flue fra land”. Som så ofte ellers går bakmennene fri. Selv har jeg ikke hørt et eneste ord fra ordensmakten, selv om Lenth tystet under avhøret og avslørte at jeg var hjernen bak stuntet, Maridalsvannets David Toska. Jeg finner ingen grunn til å tie, tar herved på meg skylden for stuntet og betaler med glede bøtene til mine fiskebrødre. Vi har selvsagt ikke gitt oss med dette. Vi vil finne på nye stunts, innspill og undersøkelser for å få opphevet det ulogiske, gammeldagse  og inkonsekvente fiskeforbudet i 24 av hovedstadens nærvann.

Det faktum at to av de impliserte er blant landets mest anerkjente musikere og Lenth har en fortid som vokalist og gitarist i diverse band, inviterer formelig til en happening – en støttekonsert for oss selv i en musikalsk genre som trolig ennå ikke er oppfunnet.

Vi lover en svært annerledes fiskeaften – trolig på nyåret. Her blir det alt fra heavy musikk, flammende appeller, visning av materiale som ikke har sett offentlighetens lys og anledning til scooop på rimelige pryler fra våre sponsorer.

Enn så lenge får vi vente i spenning på kommunens lovnad om å ta dagens regelverk opp til ny vurdering

Nilssen

http://www.dagbladet.no/2010/11/12/nyheter/fiske/innenriks/maridalen/bot/14264297/