Det hviler en forbannelse over trioen Nilssen & Bekkevold & kamera. Jeg  begynner jeg å bli vandt til lite fisk og dårlige forhold når Bekkevold og jeg er på tur for å filme, men forrige uke var all time low. Da jeg møtte Bekkis på Femundstunet mandag kveld, var det god stemning. 23 stenger klare til bruk, i tillegg til  ekkolodd, båt, søkker, dupper i alle størrelser, paravaner, dyprigger, jerker, agnsik, wobblere  –  i det hele tatt …

Etter dager og kvelder på jakt etter Engerdals storgjedder og insektspisende ørreter, overlot jeg et kamera til Cato og vendte jeg snuten sørover torsdag kveld.

Fredag ettermiddag begynte meldingene å tikke inn, og for å gjøre en haug sms-er og timelange telefonsamtaler kort: I løpet av noen timer hadde han lurt tre ørreter med en samlet vekt over 16 kilo – den største over 7 kilo !

944188_10151535111012861_614308545_n-1

 

 

 

 

 

TO BE SEEN ON VGTV

LN

Stikkord: , , , , ,