HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

I over tretti år har folk fortalt meg at jeg må se Cuba «før det er for sent».  Jeg har alltid ledd hånlig av disse menneskene, harselert med verdensbildet deres – for det var jo altfor sent allerede i 1993, den gang Cuba åpnet opp for masseturisme fra Canada og Europa! Fjompenisser. Men ikke dermed sagt at jeg ikke kunne ta meg tur dit likevel. Sjekke forholdene. Selvsagt med veldig lave forventninger. Ryktene gikk om uvanlig stor bonefish og mye permit.

«Men du er helt avhengig av guide»,

sa alle jeg pratet med. I hvert fall alle bransjefolka. Tull og tøys. Som vanlig. Cuba er full av spennende muligheter for den som ikke er redd for å vade gjennom krokodilleinfiserte sumper. Det er bare å studere spansk og Google Earth, leie seg en bil i Havanna og utforske avkroker i et av verdens mest spennende land.

Men du må gjøre det nå. Med en gang. Før det er for sent.

Lenth

Screen shot 2013-03-14 at 4.24.58 PM

 

 

Screen shot 2013-03-14 at 4.35.45 PM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikkel (Den unge Lenth i filmen «Only the river knows») med bonefish

Foto: Peter Christensen

 

 

Stikkord: , , , ,