GJESTEBLOGGER PER PIKKVIK KOMMENTERER «SEX-SKANDALEN» I TROMS AP

I denne herlige førjulstid faller det naturlig å konstruere fluemønstre hvor glitter og sterke farger dominerer.

Om en i tillegg føyer til et erotisk aspekt, er det nok ikke bare nissen som kommer på julaften.

Faktum er at enkelte av våre kjære politikere faktisk allerede har kommet. Roger I. kom som kjent så det riktig sang sammen med frøken Kaathén allerede for 8 år siden.

Mange tror at hyrdestunden fant sted i partisammenheng, men dette stemmer overhodet ikke. Følgende utspant seg I følge vår bomsikre kilde; æresmedlem i Troms Arbeiderparti, Ronny Subsidiussen:

Roger I. får motorstopp like ved Nordkjosbotten videregående skole en bitende kald desemberaften 2004. Ikke et menneske er å se i nærheten, og mobilen hans er tom for strøm. Plutselig ser han at lyset blir slått på i et klasserom, det vil si det slås av og på i ett, som om noen leker seg med bryteren. Roger småløper bort til bygningen og kikker inn gjennom vinduet. Der inne foregår intet mindre enn en elektroerotisk orgie med lesbisk tilsnitt! 4 kliss nakne piker tilhørende avgangsklasse 10 A har øyensynlig «inntatt» lokalt utbredte stimuli (les; tamponger dyppet i hjemmebrent) i en slik grad at deres hormonstruktur er gått fullstendig amok. Alt som finnes av ledninger, støpsler og stikkontakter i rommet er revet løs fra vegger, tak og listverk, og anbrakt på de underligste steder. Én av pikene, senere avslørt som frøken Kaathén, har montert en ujordet ledning direkte i clitoris, noe som naturligvis avstedkommer voldsomme spasmer når taklysbryteren trykkes inn.

Underlig nok kan Roger I. også observere en bindestikke (Renzetti Master) og diverse materialer spredt utover kateteret. Han kan også skimte en slags flue i ferd med å bindes i stikka, og plutselig gjør frøken Kaathén et 7-8 meter langt byks tvers over rommet, kaster seg ned foran stikka og foretar noen frenetiske bevegelser med trådholderen (CF Design Marco Polo). (Roger fikk senere vite at frøken Kaathén faktisk er en meget habil fluebinder, men hun binder kun akkurat de sekundene hun befinner seg i orgastisk tilstand.)

Roger makter ikke påkjenningen som voyeur lenger, river opp døren og roper vellystig:

«Nå ska dokker få skikkeli hæstkuk!»

Hva som så utspant seg videre, kan ikke offentliggjøres ifølge herr Subsidiussen. Han har nemlig tenkt å publisere en romantrilogi der Roger I’s eskapader får en fremtredende plass: 37 Shades of Red – Labour Party Coming Man Inside Local Hot Flesh. Det ryktes allerede at Erling Kagge og Arve Juritzen kjemper om rettighetene til den norske utgaven, der Eyvind Hellstrøm visstnok skal benyttes som konsulent på et appendix med avanserte dessertoppskrifter, hvorav Smårips med vaniljesaus antas å slå kolossalt an under festmiddagene på Arbeiderpartiets landsmøter de kommende år.

(Subsidiussen har vært så vennlig å overlate undertegnede flua som frøken Kaathén bandt da Roger I. braste inn. Man må stille seg noe tvilende til både den tekniske utførelsen og selve mønstret, men husk: Dette er en flue som er bundet rent episodisk under climax, en nærmest ufattelig prestasjon!)

P Pikkvik

Stikkord: ,