GULLKROK


Alle bransjer med  overdreven selvhøytidelighet arrangerer årlige en Gallaforestilling til ære for seg selv. Omsider skjønte noen  (les en av Groruddalens store sønner Bernt Noor) at tiden var moden for stas, party og medaljer også for den edle – men akk så meningsløse – aktiviteten Sportsfiske.

Fredag 2. november går Gullkroken 2012 av stabelen. Arrangementet skal foregå på Riksscenen ved Schous Plass nederst på Grunerløkka. Billettene til selve prisutdelingen er allerede utsolgt, men har du vært på harvefiske i Akerselva den kvelden (hvilket strengt tatt er ulovlig) er det fullt mulig å slukke tørsten sammen med andre fiskenerder fra kl 23.00 og ut i de små timer.

Fra arrangørene har vi mottatt følgende:

Gullkroken deles ut til personer som har bidratt positivt, eller har klart å utmerke seg innen norsk sportsfiske. Vårt mål med prisen er å inspirere og motivere fiskeinteresserte samt gjøre stas på personer som har gjort en hederlig innsats. Arrangementet skal være en årlig begivenhet der norsk sportsfiske hylles – på tvers av sjangre.

Vær med å bestem!

Du kan allerede i dag være med å nominere i flere kategorier.

Følg med

Følg Gullkroken på www.Gullkroken.no  og www.facebook.com/gullkroken

 

Det MÅ legges til at det svirrer rykter i musikerkretser i Bærum  at Lenth vurderer å gjøre  comeback på gitar,  som en del av husbandet på arrangementet. (Om han dukker opp eller ei er selvsagt helt avhengig av vannstanden i Akerselva. Etter at han lurte seg til en storlaks i Lakselv i slutten av august, er mannen fullstendig oppslukt av alt som har med laks å gjøre og begynnelsen av november er oppgangstid for Akerselvalaksen…)

Stikkord: , ,