ER PIKKVIK SIN NYE KREASJON INGA MARTE LØSNINGEN NÅR FORHOLDENE ER HÅPLØSE ?

 

Det er begredelige forhold om dagen. Isende vind fra nord og nysnø langs breddene i høyden, er døden for vårkåte fluefiskere.

Gjesteblogger Per Pikkvik sin nykonstruksjon «Inga Marte»  er bundet med et annet formål enn å¨trigge matlysten hos ørreten.

Pikkvik forklarer her hvordan ideen til hans siste konstruksjon dukket opp og hvorfor «flua» trolig vil bli en killer:

Torrflugan Inga Marte – för trögflirtade bjässar

I bladet Flugfiske i Norden, særlig tidlige årganger, anvendes hyppig ordet ‘trögflirtad’ om ørret som er ekstra vanskelig å få på kroken. Oversatt til en human kontekst: Vedkommende lar seg ikke lett sjekke opp. Spesielt utviklet for trögflirtad hannørret presenteres nå for første gang i historien et fluemønster som imiterer det kvinnelige primærapparat, komplett med labia major, labia minor, G-punkt og clitoris.

Sistnevnte komponent nøler vi ikke med å betegne som sensasjonell: Den er nemlig hørbar, en såkalt rattling clit! Inga Martes tyngdepunkt gjør at hun blir liggende med krokbøyen opp og apparatet ned. Dermed vil små rykk i fortommen frembringe voldsomme  spasmer man lett kan forestille seg at kulminerer i et climax der clitoris høres ut som en klapperslange på speed. Alt av svær hannørret i mils omkrets opphisses inntil det obskøne, og etter få sekunder er Inga Marte ekspedert til paradiset.

Pikkvik vil for øvrig gjøre oppmerksom på at han overhodet ikke kan gå god for Nilssens fornorskede versjon av det svenske synonymet til sværing. Nilssen har de siste årene hemningsløst slengt om seg med den perverse varianten ‘bjessing’, noe som kan indikere usunt nære forbindelser til svenske blåfilmprodusenter, evt. nærlesning av biografien om John Holmes, A Life Measured in Inches (BearManor Media, 2008) eller Ron Jeremys selvbiografi The Hardest (Working) Man in Showbiz ( It Books, 2008).

Stikkord: , , ,