BloggTv Duellen

I mange år har Nilssen pleid sitt eget, lille ørretvann på Romeriksåsen. Vannet var fisketomt da han satte i gang sent i forrige århundre, og han har full oversikt over hvor mange fisker som finnes uti der, og sånn cirka hvor store de er. Normalt ville han ikke drømt om å ta med seg noen dit, men promotoren i Nilssen visste at duellen mellom tungvekterne Bekkevold og Lenth trengte en skikkelig arena, omtrent som Muhammad Ali og George Foreman trengte Kinshasa i Zaire i 1974, og Svein ”Spiker’n” Paulsen og Jan ”Tønna” Johansen trengte samfunnshuset på Hønefoss da de gjorde opp om NM-tittelen i bantamvekt høsten 1972.

Bekkevold ville, en gang for alle, vise at sluk slår flue når som helst og hvor som helst, og han gledet seg som en unge til å banke en fluefiskefemi ned i dass. Lenth, på sin side, var bare ute etter å reise kjerringa etter tragedien i Maridalen.