RESULTATER FRA NYTTÅRSKONKURRANSEN

Det kom inn usedvanlige mange og fantasifulle forslag både mht hva P Pikkviks kreasjon gjør et forsøk på å imitere og navneforslag på flua. Juryen har lagt P Pikkviks egen redegjørlese til grunn for bedømmelsen:

“Dette mønstret ble utviklet for ca. 10 år siden i et forsøk på å stimulere kristenkonservativ ørret til hugg.Som vel de fleste kan se, forestiller fluen (streamerkrok str. 6, svart celleplast, svart tørrfluedubbing, rød selull, lyst polygarn) to svært virile stokkmaur i full utfoldelse. Den bakerste mauren lever skamløst ut sin orale analfiksering overfor sin venn/venninne (her kommer eventuelt også et homoerotisk aspekt inn i bildet), og all ørret i nærheten som er medlem av Kristelig Folkeparti strømmer til for å gjøre kort prosess med svineriet. Mønstret fiskes både synkende og flytende, alt etter forholdene.”

De fem utvalgte, som hver blir premiert med DVDer, finner du hvis du klikker på: “Les Mer”

Følgende vinnere får DVD-premier (send mail med postadresse!) :

Tormod Brede: “Min første tanke var at dette må imitere et par parrende bibio pomonae, også kjent som russefluer. Etter nøyere ettertanke, kom jeg naturligvis på at disse insektene står vendt fra hverandre med bakparten koblet sammen under kopulering, og utelukket raskt muligheten for at det kunne være det rette svaret. Siden det samme gjelder med maur, kan det eneste logiske svaret være en russeflue som gir en annen russeflue en såkalt »rimjob». Det ser ikke ut som fluen har noe særlig flyteevne, så denne sære seksuelle akten foregår da tydeligvis under vann, noe som ikke gir mening i det hele tatt, siden insekter flyter. Det logiske svaret mitt er altså ikke logisk i det hele tatt. Men det beholdes. Russeflue som slikker en annen russeflue rundt endetarmsåpningen under vann.”

André Gåthaug: “Jeg mener den etterligner en smiskemaur. Eller det som på godt norsk kalles en rævslikker-maur”
Vegar Haraldset: “Jeg tror dette er en imitasjon av en bibio som har sovna i rompehøle til en annen bibio, altså er dette en «Gay one night stand bibio» imitasjon”

Snusær`n:»Stokkmaur som har huet i rævva på en annen stokkmaur.»

E: “Dette er maur som utøver «ass to mouth». P. Pikkvik er ikke snau.. Grisegutt. Navnforslag på flue: “Fire Ant’s Ass to Mouth”

Juryen finner også grunn til å trekke fram disse to:

Kristian Løhaug: “Dette er åpenbart en flue som skal vise hvor langt fluene har kommet på evoulusjonstigen. Her ser vi en blind bibio som har fått trygdepenger av staten for å kjøpe en lede bibio slik at den ikke kommer til aveie for en sulten fisk. Anntakeligvis ligger denne flua og flyter i vannet ganske dypt så dette er to litt «påvirkede» fluer. Om det ikke er det kan jeg ikke kjønne hvor perverse fluebindere begyner og bli”

Per Mundhjeld: «Dette må være en «Russehoreflue» eller Skippagurra Ponomae, på latin. Det funker supert på feit gammal hannfisk!»

Vi ber de utvalgte sende sine postadresser til: lars@sherpafilm.no. premier kommer i posten

Stikkord: