PIKKVIKS KREASJON VEKKER OPPSIKT

Den ikke ukjente fluebinder P Hedenstad krever Pikkviks imitasjon sett ovenfra. Først da kommer den til sin rett, mener han. Derfor nytt bilde.

Du kan sende inn forslag på navn fram til fredag formiddag kl 12.00. Sendes:

lars@sherpafilm.no

Vi offentliggjør også deler av et innlegg vi har mottat fra Pikkvik selv.

Maurvarianter og kopulering går igjen i de fleset innkomne forslagene. Vi har plukket ut tre i det som katrakteriseres som Stokkmautvarianten:

 

 

  1. Snusær`n: Stokkmaur som har huet i rævva på en annen stokkmaur
  2. Dette må være en «Russehoreflue» eller “Skippagurra Ponomae” på latin. Funker supert på feit gammal hannfisk!
  3. “Flygende backstick-stivstokkmaur”. Kjent flue for oss som fisker i Porrskogen.

Den grundigste analysen så langt har vi mottatt fra Tormod Brede:

«Min første tanke da jeg så denne rare fluen, er at dette må imitere et par parrende bibio pomonae, også kjent som russefluer. Etter nøyere ettertanke, kom jeg naturligvis på at disse insektene står vendt fra hverandre med bakparten koblet sammen under kopulering, og utelukket raskt muligheten for at det kunne være det rette svaret. Siden det samme gjelder med maur, kan det eneste logiske svaret være en russeflue som gir en annen russeflue en såkalt »rimjob». Det ser ikke ut som fluen har noe særlig flyteevne, så denne sære seksuelle akten foregår da tydeligvis under vann, noe som ikke gir mening i det hele tatt, siden insekter flyter. Det logiske svaret mitt er altså ikke logisk i det hele tatt. Men det beholdes: Russeflue som slikker en annen russeflue rundt endetarmsåpningen under vann.»

Pikkvik selv har I et lengre innlegg mottatt I dag redegjort for ideen bak ktreasjonen, hvordan den er bundet, osv. Dette publiseres i sin helhet 5. januar, men åpner som følger:

“I anledning publiseringen av min kreasjon vil jeg be om spalteplass for en liten redegjørelse: Dette mønstret ble utviklet for ca. 10 år siden i et forsøk på å stimulere kristenkonservativ ørret til hugg…”

Stikkord: