AND THE WINNER IS

Amerikanerne er verdens feiteste folkeslag. Bælfeitjuryen ser en (subtil) sammenheng mellom dette og at vinterens Bælfeiteste ørret(er) er fanget over there! Fisken(e) til Alexander er rett og slett SuperBælfeite, og bildet av vinnerfisken (presentert lenger nede på siden) oser i tillegg av mystikk. At juryleder et kort minutt trodde den var tatt i Folkemuseums-tjernet på Bygdøy, bidro til også til seier. Her er Alexander sitt andre bidrag:

BÆLFEITJURYENS HEDERSPRIS offentliggjøres ikke før søndag kveld. Denne æresprisen er av en slik karakter at den ikke fortjener å drukne i ørretfett. Vi kan røpe såpass at den er todelt – mellom en person og en hel etat!

I ørretklassen var kampen om en plass på pallen usedvanlig jevn. Resultatet kan du se her:

1. PREMIEN (et par PELTONEN SMØREFRIE LANGRENNSKI) er nok omtalt og avbildet allerede.

2. SØLVET går til en ringrev i fluefiskekretser, en mann kjent for sin usedvanlige utferdstrang og hang til å tilbringe stooore deler av ekspedisjonstiden sin i bil. Sølvfisken er et resultat av endeløse timer på oppdagelseferd på New Zealand. Fluesnellla fra Skitt Fiske går til GISLE HELGESEN for denne puddingen, spotfsiket med en liten nymfeselveste julaften 2008

 

3. PLASSEN er tredelt. Pål Kroken landet denne tjokkisen 13. juli 2010. Stående personlig rek på tørrflue. 2,8 Kg og stutte 57 cm!

«Den perfekte situasjonen åpnet seg, Danica i en av mine favorittelver. Flere fisker viste seg frem med kraftige plask og grasiøse Head n’ tail vak. Valget ble tatt og kastet gikk. 
BANG!!! Jeg har’n!! men hvem ropte jeg til? jeg var jo alene!!  
Alene langs elven og sterk strøm gjorde fighten i overkant lang, med min søte lille håv fikk jeg den tilslutt til å skli perfekt inn i nettet»

Morten Pettersen har sendt inn flere fettberg fra Kola. Han måtte bare på pallen og vi velger å vise denne:

Gudmund Nygård sin syvkilos garngris fra Finnmark har vært presentert tidligere, men tåler gjensyn:

BRONSEVINNERNE FÅR TILSENDT HVER SIN BLOGGDVD.

PÅL KROKEN FÅR I TILLEGG ET GRATIS UKES FISKEKORT FRA INATUR