PANGSTART

Ettersommerns første tur går til alpine fjellområder i Møre og Romsdal.

(De maleriske strekene på bildet er ikke forsøk på kunst eller alternativ formidling.  Vedkommende som hadde brukt kameraet jeg hadde med før meg hadde tydeligvis sansen for et mer artistisk kamerainnstillinger enn det jeg forholder meg til 🙂

 

Blank som sjøørret. Fjellørret på sitt vakreste. Årets første høyfjellsfjellfisk tok en liten streaking caddies selv om den var propp full av fjærmyggpupper #22

I vindstille glimt kom vakingen momentant, og ble flua plassert i umiddelbar nærhet tok det bare sekunder før den ble tatt. Matauk i fjellvann som trenger og tåler rikelig uttak er digg, og det skal ærlig innrømmes av barndommens Åsenskjeia 10 gram rød og kobber fikk luftet seg mellom vakperiodene. Om den virket? Like skummelt effektiv som jeg husker den fra dengang da 🙂

Veiing, målig og skjellprøver av fangsten

Totalt 11 fisker. Den største på 540 gram. Jodda 🙂

LN

Stikkord: , , , ,