En glipe i møkkaværet. Med gårdsdagens antydning til bibioføre kjørte Pål og jeg til fjells i gryet. Dagsturen gikk til Vikerfjell – hovedstadens nærmeste fjellområde.

DSC00087

Blankvann var første stopp. Et vakkert vann med myriader av småørret

Brukbart med bibio de første timene, men framme ved det første vannet kom skyer og vind og gjorde årets første tur med håp om tung vaking på russefluer til en vandring fra vann til vann i rufsete terreng.

DSC00107

 

Til uka skal det gjøres atter et bibioforsøk. Med det høytrykket som er på vei inn over landet nå, ligger det an til å bli superføre for disse godværselskende insektene, som kan gi vakorgier på ettersommeren som vingemauren forårsaker på forsommeren

Myggvak i kvelden, men det var ikke derfor vi var kommet

Myggvak i kvelden, men det var ikke derfor vi var kommet

Stikkord: , , ,