DRONNINGBESØK

Skjermbilde 2016-08-06 kl. 16.24.36Miljødronningen, skipet til Norges Miljøvern Forbund, startet sitt andre tokt oppover norskekysten på torsdag. De skal dokumentere hvordan det ser ut under og i nærheten av den mange tusen oppdrettsmerdene, som hver og en kan huse opp til 200000 (tohundretusen) laks. Restavfall, fiskebæsj og kjemikalier går rett i havet uten filter. Det sier seg selv at dette blir bedritne greier. Kurt Oddekalv og hans mannskap vil mer enn å dokumenetere. de vil bidra med sitt for å få slutt på svineriet. det blir tatt prøver av bunnslammet, og de værste miljøsvinene i bransjen risikererer å måtte stille i rettsalen.

Skuddsikker flytevest?

Skuddsikker flytevest?

Håvard Stubø og jeg avsluttet kalksafarien i Troms med et besøk på skuta. I løpet av høsten vil Lars og Lars Blogg TV vise film tatt av Miljødronningens undervannsrobot, en James Bond-liknende farkost til den nette sum av 7 mill!

Under dette anlegget ligger et metertjukt lag med stinkende gugge

Under dette anlegget er bunnen dekket av et metertjukt lag med stinkende gugge

LN

Stikkord: , , , , , , ,