Velkommen til sidene våre

Her kan du lese utdrag fra bøker og artikler, se klipp fra fiskefilmene og tv-programmene vi har laget, ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på (helst fiskerelatert) – og ikke minst: Følge bloggen vår, som braker løs 10. mai. Vi tar sikte på å legge ut minimum to blogger i uka utover våren, sommeren og høsten, og kan love dere enda sterkere meninger enn Dagbladet, enda større kontroverser enn overgrepene i den katolske kirken, enda større prøvelser enn rullestolbrukerne ble utsatt for i programmet til Monsen, og enda større fisker enn Jacob Sømme halte opp i Geitvassdalen på Hardangervidda på 1930-tallet. Vi kommer til å være 100 % åpne, vil ikke tåkelegge noe som helst – det blir oppturer, nedturer, frustrasjoner, løgn, skryt, overmot, forbannelser, fornedrelser, klipp fra nye filmprosjekter, klekkerapporter, nyoppdagelser, vrede, kjeft, krangling … i det hele tatt, høydepunkter og ferske oppdateringer fra alt vi opplever i de små, fiskebaserte livene våre.

Den som venter på noe godt, venter forhåpentligvis ikke forgjeves.

Vennlig hilsen og